Perşembe

SANOFI TÜRKİYE, 'AR-GE ÇAĞRISI' YAPTI, BİLİMSEL FİKİR AVINA ÇIKTI

Sanofi Türkiye, bilim insanlarını “Ar-Ge Çağrısı” ile işbirliğine davet ediyor. İlaç Ar-Ge’si ve keşfi konusunda insan kaynağı yetiştirme hedefiyle Sanofi Türkiye ekibi tarafından tasarlanan AkademiKA® Programı kapsamında hayata geçirilen  “Ar-Ge Çağrısı” ile karşılanmamış tıbbi ihtiyaçlara cevap verebilecek yeni fikirleri olan bilim insanlarıyla birlikte ürün geliştirerek insanlığın hizmetine sunulması hedefleniyor.
Sanofi Grubu’nun uzman olduğu temel tedavi alanlarında Türkiye’de geliştirilen yüksek potansiyelli Ar-Ge projelerinin keşfedilmesinin amaçlandığı “Ar-Ge Çağrısı”, başta Üniversitelerin Tıp ve Eczacılık Fakülteleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümlerindeki araştırmacılar olmak üzere tüm bilim insanlarına açık. 

BAŞVURULAR 31 MAYIS'A KADAR ALINACAK
31 Mayıs 2014 tarihine kadar başvuruların alınacağı “Ar-Ge Çağrısı”nda projeler, özgünlük, yapılabilirlik, yaygın etki ve hukuki anlamda fikri mülkiyet oluşturma niteliğine sahip olmak gibi temel kriterlere göre değerlendirilecek. Fikirlerinin yaşamları değiştirebilecek buluş olduğunu düşünenlerin “Ar-Ge Çağrısı”na katılabilmesi için, www.sanofi.com.tr <http://www.sanofi.com.tr>  veya www.akademika.org/Arge-Cagri-Projesi <http://www.akademika.org/Arge-Cagri-Projesi>  adresi üzerinden başvuru formunu doldurmaları yeterli.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites